Betingelser Kortdugnad AS

Gjelder for bestillinger i 2024.


Bestilling

Minstebestilling er 50 stk produkter per bestilling. 

Kortdugnadopplegget er enkelt og gjøres på en av to måter, eller i kombinasjon:


Forhåndssalg (anbefalt):

Ta kontakt på forhånd og bestill salgsmateriell og en kortpakke til hver dugnadsselger (16-kortpakke + 8-kortpakke).

Kortdugnad kan holde av et visst antall kortpakker. Ta opp bestillinger av kunder, send inn bestilling til Kortdugnad, motta kortpakkene og lever til kundene mot betaling.


Direktesalg:

Bestill, selg og betal for Kortdugnadpakkene innen fristen Kortdugnad har gitt dere (30 dager om ikke annet er avtalt). 


Levering

Lagerførte varer sendes normalt fra oss innen 2 - 4 hverdager.

Normalt benytter vi oss av Bring som fraktpartner og produktene leveres som servicepakke til nærmeste postkontor/ post i butikk dersom ikke annet er avtalt med oss.

For bedrifter, organisasjoner, idrettslag ol som har åpent på dagtid kan produktene leveres som bedriftspakke med levering på dagtid dersom dette spesifiseres i bestillingen. 


Frakt - Gratis frakt for over 98% av våre kunder

Vi har gratis frakt fra og med 50 stk bestilte produkter.

Det er totalt 50 stk som gjelder per bestilling, så man kan kombinere våre to kortpakker (8-kortpakken og 16-kortpakken) på en og samme bestilling.

Kortdugnad spanderer også gratis frakt på en etterbestilling.


30 dagers salgstid = god tid

Faktura: Om dere forhåndsselger eller selger direkte: Dere betaler først etter 30 dager = god tid.

Etter dere har mottatt produktene fra oss vil dere få tilsendt en faktura per epost. Dere har 30 dagers salgstid fra dere mottok varene/ produktene ankom henteadressen, dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Dersom dere av ulike grunner skulle trenge lengre salgstid, ta kontakt på forhånd for mer info om alternative ordninger.


Reklamasjon

Dersom dere har mottatt varer som ikke er i henhold til det som ble bestilt (produksjonsfeil, skader, eller annet) skal det gis beskjed til oss så raskt som mulig og senest innen 7 dager så vi kan få tid og mulighet til å rette opp feilen. Varene skal sendes i retur etter nærmere avtale med oss. Produksjonsfeil og evt skader underveis i transporten kan skje og da erstatter Kortdugnad dette kostnadsfritt med nye tilsvarende produkter så raskt som mulig.


Angrerett

Det er angrerett i hele salgsperioden på 30 dager fra mottatte varer. Bestiller betaler retur av varene og varene skal være ubrukte og i samme salgbar stand som da de ble mottatt av kunden.


Returrett

Eventuell retur av bestilte produkter etter utført dugnad må meldes fra per epost: dina@kortdugnad.no innen 30 dager fra mottatte varer. Returkostnaden dekkes av kunden. Det er kun mulig å sende retur en gang per bestilling. Varene må være i samme stand som da de ble mottatt- uåpnet og i originalemballasjen. 

Kunden pålegges å pakke retursendingen forsvarlig slik at varene kommer hele frem til returadressen.

Kreditnota og ny faktura på antall solgte produkter vil da bli sendt per epost til oppgitte epostadresse i bestillingen, og skal betales innen 30 dager fra mottak av varene.


NB Ta gjerne kontakt med oss ved evt retur, så vi kan finne ut sammen om det finnes andre løsninger som gjør at dere som gruppe likevel kan klare å selge ut.

Før evt produkter sendes i retur, skal det være avtalt hvor disse skal sendes, samt referanse og kontaktinfo på sendingen.

Retur kan evt leveres kostnadsfritt til lager etter nærmere avtale. Kontakt oss for mer info.


Uavhentede produkter

Bestilte produkter som ikke hentes eller tas imot ved leveringsforsøk, belastes kunden i helhet. Ved benyttelse av angreretten i slike tilfeller faktureres kunden for returkostnaden.


Produkter som er spesialtilpasset

Noen få kunder ønsker spesialtilpasset produkter mot et tillegg i innkjøpsprisen.

Bestillinger med spesialtilpasninger, gis det ikke returrett på hvis ikke annet er skriftlig avtalt med oss.

Ved bruk av angreretten innen 30 dager, belastes kunden for ekstrakostnadene ved spesialbestillingen, siden produktet ikke kan benyttes til andre og derfor må ompakkes.


Prøver

Våre vareprøver er 100% uforpliktende og beholdes av kunden uansett om kunden ønsker å benytte seg av oss eller ikke. Vi dekker både frakten til kunden og selve vareprøvene.


Forbehold

Vi tar forbehold om feil på våre digitale flater og i markedsmateriell. Det samme gjelder for eventuelle prisendringer.

Dersom du skulle være i tvil om noe, anbefales det at du tar kontakt med oss for å få svar på dine spørsmål.

Om ikke annet er oppgitt, er pristilbud som leveres fra oss gyldig i 30 dager.


Personopplysninger = 100% trygt hos Kortdugnad

For å serve våre kunder best mulig, trenger vi sammen med våre samarbeidspartner på frakt- og logistikk noen kundeopplysninger som vi bla bruker for å få sendt ut produktene. Disse opplysningene oppbevares og benyttes i henhold til lover og regler for dette. Vi vil ikke selge, bytte eller på annen måte utlevere informasjon om deg som kunde til en utenforstående tredjepart.


Øvrige betingelser

Vi gjør oppmerksom på at kredittsjekk kan forekomme og at fakturaer som ikke betales innen fristene vil bli sendt til inkasso på personen som står oppført som bestiller/kontaktperson, dersom det ikke er en organisasjon/ forening/ idrettslag/ bedrift ol med organisasjonsnummer som er bestiller.

Bestiller er ansvarlig for å dekke alle omkostninger tilknyttet inkassokravet.


Den som er ansvarlig for fakturaen er ansvarlig for hele beløpet. Dersom noen under 18 år bryter avtalebetingelsene og bestiller, og ikke betaler innen fristen, vil saken bli anmeldt til politiet for bedrageri i henhold til straffeloven § 270.


Betingelsene er regnet som lest og akseptert ved innsending av bestillingsskjema.


Klubbtilbud

Kortdugnad kan gi spesialtilbud til klubber og grupper. Hvis det er spesifisert en annen avtale enn betingelsene som ligger ved her som standard, er de de som da gjelder.


Trenger dere mer informasjon, har spørsmål, eller ønsker å drøfte hvilke produkter dere skal selge, send en epost til: dina@kortdugnad.no eller ring på mob: 47440566